Behind The Moon

Diede Hofhuis

Behind The Moon staat voor eerlijke sieraden. Geen massaproductie maar eerlijke handel. Alle sieraden worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in Jaipur, India. Voor een prijs die het product waard is. Op deze manier kunnen we wat terug doen voor de lokale bevolking.

De sieraden zijn geïnspireerd op verschillende reizen over de wereld. Verpakt in een sieraad. Met liefde gemaakt door een lokaal bedrijf in Jaipur. Eerlijke sieraden, voor een eerlijke prijs.

Tijdens mijn reis rond de wereld heb ik me bezig gehouden met op welke manieren sieraden worden gedragen door lokale mensen. Wat hen inspireert. Sieraden uiten hoe mensen zijn. Wat ze voelen en hoe ze in het leven staan.

Dit heb ik samengevoegd tot een collectie met invloeden van culturen en landen over de hele wereld.

Geïnspireerd op reizen, culturen en plekken waar je van droomt. Met een vintage tintje. 

Een kijkje ‘behind the moon’

Jaipur. De koninklijke Pink City van Rajasthan. Maar ook dé sieradenstad van India. Hier ligt de basis van Behind The Moon. Getalenteerde ambachtslieden werken hier aan prachtige sieraden. Van generatie op generatie. Dit is de plek waar met trots onze sieraden worden gemaakt.

Behind The Moon staat voor eerlijke sieraden. Geproduceerd door een klein familiebedrijf in Jaipur. Stuk voor stuk handgemaakt in goede werkomstandigheden, met liefde en zorg. Op een eerlijke manier. Dit maakt jouw sieraad uniek. En India een stukje beter. Zo kunnen jij en ik iets betekenen voor de lokale bevolking.

Handgemaakte sieraden
eerlijke sieraden

To dream about, to wander about

Eerlijke sieraden Behind The Moon
eerlijke sieraden uit India
handgemaakte sieraden