CFA50AC1-5DCF-424D-8DF2-76510E3EB9BA-4730-000001ED7BC22CA5

SIERADEN MET SOCIALE IMPACT

Behind The Moon staat voor eerlijke sieraden met sociale impact! Iets terug kunnen doen, voor mensen die het minder hebben. Dat is ons doel! En dat doel behalen wij samen met jou. Diede, oprichtster & ontwerpster van Behind The Moon, heeft vele mooie reizen gemaakt over de wereld. Van Australië tot Zuid-Amerika en van Azië tot Midden-Amerika en Afrika. Arm en rijk. Veel geleerd, veel gezien! Daarom wil Diede met haar eigen ontworpen sieraden impact maken. Om hier mee te beginnen is de basis van Behind The Moon de samenwerking met een familiebedrijf uit India. Met eigen ogen heeft Diede gezien hoe de werknemers daar in goede werkomstandigheden en met een goed salaris de ontwerpen omzetten in prachtige unieke sieraden. Iets om trots op te zijn! Doordat jij een sieraad koopt, steun je de lokale mensen in India.

Behind The Moon goes Afrika

Maar Behind The Moon gaat verder dan India. Behind The Moon goes Afrika. Door Sjeel, een goede vriendin, die al een paar jaar in Zambia woont kan ik de sociale impact van Behind The Moon uitbreiden naar een ander continent: Afrika! Behind The Moon steunt het Free Haven Community Initiative in Zambia. Behind The Moon gaat samen met jou een schoolkind sponsoren. Want 10% van de opbrengst van elk verkocht sieraad gaat naar Nathan in Zambia.

Behind The Moon is nog een klein bedrijf, met een kleine impact dus. Daar kun jij verandering in brengen. Door te groeien kunnen we nog meer goede doelen steunen! Help mee en verover samen met Diede de wereld!

Wil je geen sieraad kopen, maar toch het project steunen? Plaats één van de onderstaande bedragen in je winkelmandje en doneer rechtstreeks aan het project. Als je wel een sieraad koopt kun je op deze manier ook een extra bedrag doneren.

GOEDE DOELEN

Free Haven Community Initiative

FREE HAVEN COMMUNITY INITIATIVE

Behind The Moon steunt het Free Haven Community Initiative in Zambia. De missie van Free Haven Community Initiative is om kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden en te zorgen voor hoop en kansen voor een betere toekomst voor kinderen in Zambia. Het doel is om in 2021, 130 kinderen te voorzien van kwalitatief goed onderwijs.

Om hulp te bieden betaalt Behind The Moon de schoolkosten voor één van deze kinderen. Namelijk, dat van de 9-jarige Nathan uit Zambia. Mede door jouw aankoop kan Nathan komend schooljaar naar school. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog meer kinderen sponsoren!

DONEREN

Behind The Moon doneert 10% van de opbrengst aan het Free Haven Community Initiative. Help jij mee nog meer kinderen te sponsoren? Hieronder kun je een bedrag doneren dat rechtstreeks naar het project gaat.