Gouden of zilveren sieraden? Wat draag jij?

Draag jij liever gouden of zilveren sieraden? Vaak is het een kwestie van met welk sieraad je ooit begonnen bent. Maar zilver of goud dragen kan ook bepalend zijn van wat beter staat bij je huid, je kledingkeuze of simpelweg omdat je de ene kleur mooier vindt dan de ander.

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met een gouden ring die van mijn oma is geweest. Het uitbreiden van mijn sieraden collectie met andere gouden sieraden was daarna vanzelfsprekend. Sindsdien draag ik eigenlijk alleen nog maar gouden sieraden. Maar sinds ik mijn eigen sieradenlabel Behind The Moon ben gestart draag ik ook af en toe zilveren sieraden.

 

Kun je niet kiezen tussen gouden of zilveren sieraden?

Ben jij er nog niet helemaal uit en ben je benieuwd of gouden of zilveren sieraden beter bij jouw passen? Neem eens een kijkje in je kledingkast. De kleur van je kleren zegt veel over de kleur van je sieraden. Draag jij graag kleding met warme kleuren zoals rood, bruin, geel of oranje? Dan staan gouden sieraden daar goed bij. Gaat jouw voorkeur voor kleding meer uit naar koelere tinten zoals groen, blauw, paars of roze? Dan passen zilveren sieraden daar goed bij.

Een tweede manier om erachter te komen of goud of zilver beter bij jouw past is door te kijken naar je haar en oogkleur. Heb jij een lichte haarkleur, een lichte huid en blauwe of groene ogen? Dan passen zilver goed bij jouw. Heb jij een donkere haarkleur en bruine ogen? Dan passen gouden sieraden goed bij jouw.

Natuurlijk zeggen de bovenstaande dingen niets over wie wat draagt. Zilveren of gouden sieraden staan iedereen. Maar om je een beetje op weg te helpen als jij nog niet weet waar je voorkeur naar uitgaat kan het bovenstaande misschien helpen.

Op zoek naar bijzondere zilveren sieraden?

Alle sieraden van Behind The Moon zijn gemaakt van echt zilver, sterling silver 925. Lees meer over het materiaal gebruik.

Op zoek naar bijzondere gouden sieraden?

Alle gouden sieraden van Behind The Moon zijn gold plated. Ze hebben een basis van echt zilver met daarover heen een laagje 14K goud. Lees meer over het materiaal gebruik.

Gouden en zilveren sieraden met sociale impact

Behind The Moon staat voor sieraden met sociale impact. Iets terug kunnen doen, voor mensen die het minder hebben. Dat is ons doel. Allereerst door de directe samenwerking met het familiebedrijf uit India. Het geld gaat rechtstreeks van Behind The Moon naar de goudsmid in India. Door jouw aankoop hebben zij een inkomen. Maar wij gaan nog een stapje verder de wereld in. Behind The Moon goes Afrika! Wij doneren 10% van de opbrengst van jouw sieraad aan een goed doel! Samen met jou sponseren wij Nathan in Zambia. We betalen zijn schoolgeld zodat hij kwalitatief goed onderwijs kan volgen en meer hoop en kansen krijgt voor een betere toekomst. Doe jij mee? Met jou hulp kunnen nog meer kinderen naar school. Klik hier voor meer informatie.

Waar komt mijn sieraad vandaan?

Behind The Moon staat voor een eerlijk product. Geproduceerd door een klein familiebedrijf in Jaipur onder goede werkomstandigheden, met liefde en zorg. Stuk voor stuk handgemaakte sieraden. Op een eerlijke manier. Dit maakt het sieraad uniek. En India een stukje beter.

Jaipur. De koninklijke Pink City van Rajasthan. Maar ook dé sieradenstad van India. Hier ligt de basis van Behind The Moon. Getalenteerde ambachtslieden werken hier aan prachtige sieraden. Van generatie op generatie. Dit is de plek waar met trots onze sieraden worden gemaakt. Lees meer over waar jouw sieraad vandaan komt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 3 =